O nama - Jedno mesto

O nama

Spoj tradicionalnog i modernog, dnevnog i noćnog života, Jedno mesto je spoj nas i Vas. Spoj duha nekadašnjih boema i današnjih šmekera smešten u najlepšem delu centra grada, u Cetinjskoj ulici br. 15, u blizini boemske četvrti Skadarlija, Jedno mesto predstavlja nezaobilaznu stanicu Vašeg putovanja.

Jedno Mesto na još jednoj lokaciji!

Bulevar Mihajla Pupina 181, 11070 Novi Beograd

Bilo da ste u duši stari boem ili moderni šmeker u našem restoranu provešćete nezaboravne trenutke i pronaći nešto za sebe. Bogata ponuda domaćih i stranih pića, pažljivo uparena sa gurmanski spremljenim jelima, oduševiće sva Vaša čula i naterati da se Jednom mestu iznova vraćate. Uživajte u noćnom provodu uz zvuke najbolje muzike koja će pokrenuti svaki deo vašeg tela i učiniti da se svaki put provedete kao nikada pre.Garantujemo da ćete u Jednom mestu pronaći mesto za sebe bilo u bašti tokom toplih dana ispod razgranatih krošnja, ili pored toplog kamina tokom tmurnih beogradskih zima.

Svako ćoše restorana Jedno mesto je autentično, ali skladno sa ostatkom enterijera i na taj način stvara Vam mogućnost da izaberete svoje omiljeno jedno mesto u našem restoranu. Kapacitet restorana je pogodan za 200 ljudi i uz bogatu ponudi pića i vrhunski spremljene hrane savršeno mesto za sve vaše event-e.


Kontaktirajte nas

Gde ćeš?
U Jedno mesto?
Koje mesto?
U restoran Jedno mesto, jer tamo imam svoje jedno mesto.